Om oss på Aslak AB

någon håller sina händer på ratten

Aslak AB startades 2018 med att sälja bilar från Sverige till den finländska marknaden. Sedan dess har vi vuxit och idag jobbar vi med inköp och export av bilar med flera olika länder runt om i Europa.

Vår affärsidé grundar sig på ett stort kontaktnät där vi dagligen köper in och exporterar flera begagnade bilar på ett sätt som möter våra kunders olika behov av enkelhet och trygghet. Vi ser även en möjlighet att hjälpa människor att få ännu bättre betalt för sina bilar genom att få in prisförslag från flera potentiella kunder, även utanför Sverige.

Vi som arbetar inom företaget har flera års erfarenhet från bilbranschen efter att ha jobbat hos olika stora bilhandlare. Det har gett oss stor expertis inom området och vi jobbar ständigt med att utveckla nya rutiner och system för att möta kundens behov.

Vårt mål är att vara kundens trygga, snabba och självklara partner vid försäljning och inköp av bilar. Vi vill hjälpa fler människor att få bättre betalt för sina bilar och hjälpa till med hela försäljningsprocessen för en smidig bilaffär.

Låt oss på Aslak hjälpa dig!

Vill du få bättre betalt för din bil och få hjälp med hela försäljningen? Då har du hamnat helt rätt!