Så går det till

En motorväg på kvällen med ljusspår
Gratis värdering online

Gratis värdering online

Fyll i formuläret på vår hemsida med information om den eller de bilar du vill sälja, samt dina kontaktuppgifter. Vi utför sedan en bilvärdering online - helt gratis!

Därefter kontaktar vi alla våra kunder runt om i Europa, för att säkerställa att du får så bra betalt för din bil det bara går.

Få ett prisförslag av oss

Få ett prisförslag av oss

När vi har fått in svar från alla potentiella köpare inom den tidsram som önskas, kan vi sedan välja ut den bästa bilaffären för dig. Vårt säljteam återkopplar därefter till dig med ett prisförslag.

Eftersom vi har kunder i flera olika länder har vi större möjligheter att erbjuda ett betydligt högre pris än många andra lokala bilhandlare.

Snabb betalning

Snabb betalning

En stor fördel för dig är att du gör hela affären i Sverige, direkt med oss och vi tar hand om hela försäljningen åt dig med snabb betalning.

När vi hämtar upp din bil, kontrollerar vi den så att nuvarande skick motsvarar inlämnad information. Är allt i sin ordning får du pengarna direkt inbetalda på ditt konto, samtidigt som vi genomför ägarbytet på bilen. Därifrån skickar vi bilen vidare till kund.

En bunt med pengar

Få bättre betalt

En checklista

Enkel process

En hand med en mobil

Allt sker digitalt

Fler kunder

Nå ut till fler kunder

någon ger en annan bilnycklar

Låt oss på Aslak hjälpa dig!

Vill du få bättre betalt för din bil och få hjälp med hela försäljningen? Då har du hamnat helt rätt!